Vi skal ikke have et nyt ERP-system!

Mange virksomheder frygter at skifte fra et ældre ERP-system til et nyere. Vi hører mange argumenter fra virksomheder, om hvorfor de ikke skal skifte til et nyt ERP-system. Vi har samlet nogen af de mest brugte argumenter nedenunder:

 1. “Det kører jo fint, så der er ingen grund til at ændre noget”
  Der sker rigtig meget på den digitale front hver eneste år. Det betyder også at ERP-løsningerne forbedres og der kommer nye funktioner og muligheder der gør det hele mere automatiseret. Det betyder at man kommer til at gå glip af en masse funktionalitet. Derudover er fleksibiliteten og sikkerheden også markant bedre, på en ny ERP-løsning frem for en gammel.
  _
 2. “Vi har ikke tid til en implementering nu, så vi bliver nødt til at afvente”
  For at frigive tid i en organisation bliver man nødt til at finde nye måder at arbejde på. Bruge mindre tid på de samme opgaver. Det kan Microsofts nye ERP-løsninger hjælpe med. Så når man ikke har tid, så skal man måske starte med at se på ens systemer og de forskellige arbejdsområder, hvordan de kan effektiviseres. Her vil du komme rigtig langt med en ny ERP-løsning.
  _
 3. “Vi afventer investeringen – det har jo kørt i mange år”
  Vi finder det ikke anbefalingsværdigt at afvente på en gammel løsning. Jeres ERP-løsning er kernen i jeres forretning og I er afhængige af den. Herudover vil gammelt software betyde flere og flere uhensigtsmæssigheder, men det kan også ende med at blive svært at drifte. Dårlig drift og usikkerhed om jeres vigtige ERP-database bør i 2019 ikke være noget man taler om.
  _
 4. “Vi er bange for at det går ud over vores drift”
  Der vil altid være en overgangsperiode fra den ene løsning til den anden. Her er det vigtigt at man gør det over en længere process, så man ikke bare trækker en helt ny virksomhed ned over hovedet på kort tid. Det vil kræve tid af jeres virksomhed, for at få omstillet sig til et nyt ERP-system. Men alt den tid I kommer til at lægge i processen, vil i sidste ende kunne betale sig.

Spørgsmål til ovenstående?

Bornerups Datacenter A/S er en Microsoft partner der hjælper virksomheder med ERP-løsninger, som i dette tilfælde er Dynamics 365 Business Central.

Vi står altid klar til at mødes og få en uforpligtende snak omkring jeres behov indenfor ERP-løsninger.

Kontakt os på 96 18 74 00 eller info@bornerup.dk