Få fuld udbytte af Microsoft 365 (Tidligere Office 365)

Får din virksomhed fuld udbytte af jeres Microsoft 365? Det er de færreste der faktisk gør det og nogle virksomheder forbinder ofte kun Microsoft 365 med Word, Excel og Outlook (Mail og kalender).
Men det er meget mere end det og man betaler ofte for hele paletten af programmer og værktøjer. Vi har valgt at belyse nogle af de værktøjer som kan effektivisere arbejdsgangene og styrke din virksomhed på kryds og på tværs.

Her er 5 værktøjer der kan styrke og effektivisere jeres virksomhed

Microsoft Teams

Microsoft Teams er yderst velegnet for den moderne arbejdsplads og er et værktøj/program der er her for at blive. Det styrker hele virksomhedens kommunikation og arbejdsgang og skaber en mere effektiv og fleksibel hverdag. Du kan ved brug af Microsoft Teams lave chat-, tale- og videoopkald og herudover også tilgå din kalender, arbejdsfiler og en lang række andre applikationer på et og samme sted. Det er smart!

SharePoint

Du kan ved hjælp af SharePoint, dele og redigere i filer samtidig. Her vil filerne hele tiden blive synkroniseret og dermed tilgængelig for andre på samme tid. Ved brug af SharePoint opnår I en større fleksibilitet og gør det meget nemmere at arbejde sammen på tværs af organisationen, uanset hvor I sidder henne i verdenen.

OneDrive for Business

Gem alle dine arbejdsfiler et sted. Slip for besværet med en ekstern harddisk eller usikkerheden ved at gemme det direkte på din arbejdscomputer. Ved at gemme det på OneDrive vil du altid være sikret, at filerne bliver opbevaret sikkert og er nem tilgængelig for dig og dine kollegaer. For hver Microsoft 365 licens får i 1 TB lagringsplads, med mulighed for at tilkøbe yderligere.

Microsoft Flow

Microsoft Flow er et nyere værktøj der kan hjælpe virksomheden med at automatisere opgaver. Man kan automatisere arbejdsgange og -rutiner. Her kan man starte med et trin, som man gerne vil automatisere og derefter viderebygge dette flow løbende. Et værktøj som på sigt, helt sikkert vil kunne spare jer for en masse kostbar tid.

Microsoft Project (Opgaver)

Microsoft Project er et nemt værktøj der kan hjælpe organisationen med at opstille arbejdsopgaver og dermed få det fulde overblik over de To-Do’s I skulle have eller få. Tildel arbejdsopgaver til kollegaer og dermed sikre at arbejdsopgaverne bliver klaret inden for den givet deadline.

Spørgsmål til ovenstående?

Bornerups Datacenter A/S er en Microsoft partner der hjælper virksomheder med ERP-løsninger og Microsoft 365.Vi står altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. I kan kontakte os på 96 18 74 00 eller på info@bornerup.dk, så svarer vi hurtigst muligt på jeres henvendelse.