Styrk din virksomhed i skyen

En ny undersøgelse fra Microsoft, viser at SMV’er (Små og mellemstore virksomheder) ligger væsentlig bagefter de større virksomheder ift. at bruge skyen. Undersøgelsen viser rigtig nok at SMV’er i stigende grad bruger sky applikationer, såsom Office 365. Men deres ERP-system (Økonomi-, lager- og produktionsstyring) forbliver stadig ofte på lokale servere. Dette kan påvirke konkurrenceevnen på markedet og virksomheden går glip af et hav af mulige applikationer og teknologier.

3 bekymringer der afholder virksomheder i at flytte deres ERP-system til skyen:

1. Mange virksomheder er stadig forvirrede omkring hvad skyen egentlig er og hvordan det kan hjælpe virksomheden med at vækste og få en bedre sikkerhed.

2. Virksomheder fastholder deres gamle ERP-løsning, grundet den historiske investering af tid og penge der har været ved implementering af systemet men også undervejs med tilrettelser m.m.

3. Sikkerheden er stadig en stor barriere og virksomheder er mere trygge ved at fastholde deres data på en lokal server. Dette er tiltrods for at det er bevist at den rigtige cloud-løsning er mere sikker på mange fronter.

Business Central SaaS

5 gode grunde til at man skal flytte sin ERP-løsning op i skyen.

1. Lavere omkostninger

Der kan være høje omkostninger til hardware, softwareopdateringer og serveradministration, hvis man ikke befinder sig på skyen. Ved at komme op i skyen sparer man rigtig mange af de udgifter der forbindes ved at have sin løsning “lokalt”.

Benytter man sig af en gammel Microsoft ERP-løsning (C5 eller NAV) tilbyder Microsoft lige nu, en yderst attraktiv rabatordning ved at skifte til Business Central SaaS. Læs mere her!

2. Større forretningfleksibilitet 

En af de store fordele ved at blive implementeret i skyen, er at det giver virksomheden mulighed for at tilgå løsning hvor som helst, når som helst. Man kan tilgå det via telefon, tablet eller via. computeren. Dette gør det muligt at reagere hurtigere på skiftende informationer og forretningsbehov. Det giver en lang større frihed men også gladere kunder.

3. Automatisk softwareopdateringer

Ved at befinde sig i skyen, skal man som virksomhed heller ikke tænke på de sommetider besværlige og omkostningsfulde opdatering af softwaren. Ved brug af Microsoft’s cloudbaseret ERP-løsning, Dynamics 365 Business Central SaaS – Vil du altid være opdateret til den nyeste version og har dermed altid adgang til den nyeste teknologi og applikationer. Virksomheden kan dermed fuld ud fokusere på deres kernekompetencer og dermed vækste deres forretning.

4. Forbedret sikkerhed

Små virksomheder er ofte dem der er udsat for sikkerhedsbrud. Herudover har de ofte ikke de mennesker, tid og penge det kræver for at holde deres forretning tilstrækkeligt sikret hele tiden. En undersøgelse viser at 40% af de adspurgte virksomheder var bekymret for deres data. Ved at komme op i skyen har man altid en back-up af ens data og man kan derfor altid frembringe tabt data.

5. Investeringsafkast

Ved at gøre brug af bl.a. Dynamics 365 vil det hjælpe jeres virksomhed med at øge jeres investeringsafkast.
Det skyldes bl.a. at:

1. Man kan forbedre produktiviteten ved at lade brugerne fokusere på opgaver med høj værdi (Ens kerneprodukt) og istedet automatisere og standardisere mere de manuelle processer i virksomheden.

2. Man kan i de fleste tilfælde spare rigtig mange penge på hardware- og IT-supportomkostninger.

3. Man har større muligheder for krydssalg og opsalg ved hjælp af data i realtid og i integreret analyseværktøjer (evt. Power BI)

Business Central SaaS

Spørgsmål til ovenstående?

Bornerups Datacenter A/S er en Microsoft partner der hjælper virksomheder med ERP-løsninger. Vi står altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. I kan kontakte os på 96 18 74 00 eller på info@bornerup.dk, så svarer vi hurtigst muligt på jeres henvendelse.