Nu kan virksomheder også opnå 40% rabat på subscription licenser!

Som noget helt nyt, tilbyder Microsoft også en rabat til subscription kunder. Det betyder at hvis du har en C5, NAV/Navision, XAL eller en AX subscription licens, så kan du få 40% rabat ved at skifte over til en Business Central licens. Tidligere har rabatten på de 40% kun været gældende for kunder med en ejet licens / on-premise løsning.

Hvordan lyder tilbudet?

Tilbudet lyder på, at I kan skifte fra jeres nuværende Microsoft ERP-løsning (såsom XAL, C5 og NAV/Navision) og opnå 40% rabat ved at skifte til en Dynamics 365 Business Central licens. Du opnår 40% rabat ved at skifte til en Business Central licens, men rabatten er endda også gældende fremadrettet. Der er dermed rigtig mange penge at spare ved dette tilbud og du kommer over på en løsning der er mere fremtidssikret.

Rabataftale Business Central

Kan jeg få rabatten?

Microsoft tilbyder denne rabat til virksomheder med ældre systemer: AX, XAL, C5 og NAV / NAVISION. Er du i tvivl om hvilken licenstype du har og om du opfylder kravene for at få rabatten? Kontakt os idag og vi kan hjælpe med at spore din licenstype og dermed også se om du opfylder de forskellige krav til at opnå rabatten på de 40%.

Spørgsmål til ovenstående?

Bornerups Datacenter A/S er en Microsoft partner der hjælper virksomheder med ERP-løsninger. Vi står altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. I kan kontakte os på 96 18 74 00 eller på info@bornerup.dk, så svarer vi hurtigst muligt på jeres henvendelse.