Microsoft Teams – En del af Microsoft 365 pakken

Hvad er Microsoft Teams?
Det er et værktøj/program der egner sig til den moderne arbejdsplads. Det styrker hele virksomhedens kommunikation og arbejdsgange og skaber en mere effektiv og fleksibel hverdag. Du kan ved brug af det lave chat, tale- og videoopkald og herudover også tilgå din kalender, arbejdsfiler og en lang række andre applikationer på et og samme sted.

OBS. Hvis I gør brug af Skype for Business, så kan I med fordel allerede nu overveje at flytte jeres telefondel over på Teams. Microsoft og telefonudbydere er begyndt at gå væk fra Skype for Business og har mere fokus på Teams.

Få en bedre kommunikation

Med Microsoft Teams kan du foretage de samme ting (og mere til), som man kan med Skype for Business. Her er der mulighed for gruppechat, opkald, arrangere video-, tale- og generelt onlinemøder. Man kan under møderne tage noter eller optage sessionen, så man kan se og eller høre mødet igen.

Bedre samarbejde på arbejdspladsen

Inde i Microsoft Teams kan du tilgå de indbyggede Office 365-applikationer (Word, Excel, Outlook kalenderen, OneDrive/SharePoint m.fl.). Man kan dele filer med hinanden og tilgå dem på samme tid. Eftersom at det ligger i skyen, så vil filerne hele tiden blive gemt automatisk og blive synkroniseret løbende, når man går ind og tilretter i dem. Det betyder at man kan arbejde flere i samme dokument, på samme tid.

Tilpasningsmuligheder

Med Microsoft Teams har du rig mulighed for at tilpasse løsningen, så det passer til netop dit behov og arbejdsområde. Du kan ved hjælp af Microsoft-applikationer og tredjepartstjenester skræddersy Microsoft Teams, som du gerne vil have det.
(Se udvalget af apps her)

Sikkerhed

Microsoft går meget op i sikkerhed og overholder alle standarder og mere til indenfor sikkerhed. Alt kommunikation og filhåndtering foregår på en sikker cloudbaseret løsning.

Spørgsmål til ovenstående?

Bornerups Datacenter A/S er en Microsoft partner der hjælper virksomheder med ERP-løsninger og Office 365. Vi står altid klar til at hjælpe med eventuelle spørgsmål. I kan kontakte os på 96 18 74 00 eller på info@bornerup.dk, så svarer vi hurtigst muligt på jeres henvendelse.