Hvorfor man skal gøre brug af skyen

Mange virksomheder sætter stadig spørgsmålstegn ved skyen og er mere eller mindre skeptisk over for at flytte alt sin data derop. Vi har opsat nogen argumenter for, hvorfor vi synes man bør overveje at komme op i skyen.

Fleksibilitet / tilgængelighed

En af de større fordele ved at smide alt data op i skyen, er at man får en større fleksibilitetgrad. Det vil sige at I kan arbejde med jeres data hvor som helst, når som helst. Herudover kan I også tilgå jeres data på alle enheder (Mobil, tablets og pc’er). Så uanset om I sidder på arbejdet, derhjemme eller ude ved en kunde, så vil man altid have mulighed for at tilgå ens data.

Sikkerhed

Sikkerhed er en af de primære grunde til at folk ikke vælger at komme i skyen. Men det anslås faktisk at være markant sikre at have sine data i skyen fremfor et lokalt set-up. På et lokal set-up kan der forekomme servernedbrud / IT-nedbrud, som kan resultere at man kan miste noget data. Ved at man har data oppe i skyen, vil man altid have en back-up af ens data og dermed er man sikret at man kan tilgå ens data hele tiden.

Kommunikation

Ved brug af skyen, kan man bl.a. ved hjælp af SharePoint tilgå og redigere filer på samme tid. Det betyder at flere kan arbejde i samme dokument og det vil løbende blive synkroniseret. Derfor slipper man for at sende filerne frem og tilbage imellem kollegaerne og risikere at man ikke får gemt det ordenligt eller skriver i en gammel udgave. Dokumenterne vil løbende blive gemt automatisk, så man altid har den nyeste version af dokumentet.

Økonomi

Hvis man har en Office 365 pakke, så har man automatisk 1 TB (1000 GB) pr licens. Det betyder at man har rigtig meget plads. for et lille beløb i måneden. Der vil typisk være en økonomisk gevinst, eftersom man ikke skal tænke på fornyelse af hardware / servere, IT-support og meget andet.

Hvordan kommer man i skyen?

Hvis I har en Office 365 licens hos os, så har din virksomhed adgang til skyen. Inde under Office 365 er der OneDrive / SharePoint, hvor I som virksomhed kan lagre jeres data. Kontakt os og få en uforpligtende snak omkring hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at komme ordenlig igang med at bruge skyen.

Spørgsmål til ovenstående?

Vi står altid klar til at mødes og få en uforpligtende snak omkring jeres behov indenfor ERP-løsninger eller Office 365.

Kontakt os på 96 18 74 00 eller info@bornerup.dk