Få dit økonomistyringssystem på en SaaS-løsning

Hvad er en SaaS-løsning?

SaaS (Software as a Service): SaaS er en online løsning, hvor man ikke skal foretage en installation på computeren. Det vil sige at man tilgår løsningen igennem en webklient. SaaS er en cloudbaseret løsning, så virksomhedens data vil være placeret på Microsofts servere. Et ERP-system på en SaaS, er typisk noget man “lejer” og dermed ofte foregår som et abonnement, hvor man giver et fast beløb hver måned.

Fordele og muligheder ved en SaaS-løsning?

Det kan være en kompleks og udfordrende sag for virksomheden, at skifte fra en allerede skræddersyet løsning til en ny og mere standardiseret ERP-system i skyen. Men virksomheder der har et ældre system kan løbe ind i store udfordringer. Det kan nemlig være omkostningfuld at holde et ældre system kørende og det kan begrænse virksomhedens muligheder at videreudvikle sig på løsningen. Dette kan resultere i at virksomheden taber konkurrenceevne.

Vi har opstillet nogle fordele og muligheder, der er ved at skifte til en SaaS-løsning:

Altid opdateret!

Ved at skifte til en SaaS  løsning, skal virksomheden ikke bekymre sig om at komme på den nyeste ERP-løsning eller om løsningen er forældet eller ej.
ERP-systemet er altid up-to-date og dermed har virksomheden altid den nyeste teknologi ved hånden.
Det betyder at man er fremtidssikret og dermed slipper for at gennemgå dyre og vanskelige opgraderinger af systemet. Dette er utrolig vigtigt for at man hele tiden følger med digitaliseringsniveauet og dermed opretholder sin konkurrenceevne og muligheder for at videreudvikle sig.

Økonomi

Med en cloudbaseret løsning, betaler virksomheden kun for det man bruger. Man får en skalérbar løsning som kan tilrettes efter behov og dermed opnår man meget mere gennemsigtighed ift. priser og selve løsningen. Herudover slipper man selvfølgelig også for serverdrift og generelt IT-drift, da leverandøren overtager disse opgaver.

Nyeste teknologi og applikationer lige ved hånden

Ved at i på skyen, får man uendelig muligheder for at implementere apps til sin standardiseret løsning. Microsoft har lanceret deres version, som er “Appsource” der på nuværende tidspunkt har mere end +1500 apps man kan implementere til deres ERP i skyen (Dynamics 365 Business Central)

Alt-i-en-løsning

Det er vigtigt at alle ens programmer og generelt software kan snakke sammen for at digitalisere sin virksomhed bedst muligt. F.eks. har Microsoft Dynamics 365, som udover at være en ERP-løsning (Dynamics 365 Business Central). Så består Dynamics 365 også af CRM og BI (Business Intelligence) som er fuld ud integreret med Office 365.

Spørgsmål til ovenstående?

Bornerups Datacenter A/S er en Microsoft partner der hjælper virksomheder med ERP-løsninger. Vi har konsulenter der har flere års erfaring med at rådgive virksomheder og komme frem til en løsning, hvor virksomheden opnår det fulde potentiale af et ERP-system.

Vi står altid klar til at mødes og få en uforpligtende snak omkring jeres behov indenfor ERP-løsninger.

Kontakt os på 96 18 74 00 eller info@bornerup.dk